Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det tysta landet bor för många tysta människor

Att gå på äggskal verkar vara ganska vanligt
försiktigt så knastret inte hörs för mycket
man vill inte störa omgivningen & vad skulle
andra tycka om man gjorde alltför höga ljud..
så istället passar man sig väldigt noga vart man
sätter sina fötter vart man går vad man säger..
svenska tystnaden ligger tung i avlånga land
ibland undrar man om vissa äger några känslor
visst finns där under det tjocka skalet & emellanåt
pyser de ut särskilt om alkoholdrycken tagit sig in..
propagandan har lyckats manipulera befolkningen
the mindcontrol är synlig & det är skrämmande
men som tur är har den inte lyckats helt med alla!
lögnen är lurig & den älskar att vilseleda & dölja..
sanningen är absolut inte välkommen att tala högt
eller skriva sina budskap som avslöjar vad som döljs..
bakom fasader i detta lilla land som håller på att förintas
ligger rädslan tung att bli kallad alla möjliga namn
om man yttrar sig emot etablissemangets självutnämda
godhetsapostlar som alltid tror de ska ha sista ordet!
men tänk så fel de har & det enda är att stå på sig
inte vika ner sig för deras arrogans på höga hästar!
yttrandefriheten gäller alla har rätt till egen åsikt
alla äger sina tankegångar erfarenheter upplevelser
den politiska korrekthetens medlemmar kan dra
något gammalt över sig & låta människor få komma
till tals & säga sin mening utan att behöva vara rädd
hög tid för människor att våga ta steget utanför den
korrekta linjen & ge uttryck för sina känslor & befria
det som länge legat & tryckt i deras inre rum
allas lika värde gäller & yttrandefriheten vill
att alla har rätt att få tycka till!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-08 18:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2021-07-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP