Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På stillhetens plats

Drar mig undan
människor
när själen behöver
vila helas läkas
på stillhetens plats
tillsammans
med ensamheten
återhämtas kraft




mare




Fri vers av mare VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-08 10:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket passande bild till den lugna och sköna dikten...man känner stillheten...
2015-10-08

  Bibbi VIP
Så gör jag också.
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP