Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar att hålla dem i mina händer

Ljus sirlar genom
trädens lövverk
ser på hur de
dansar för vinden
skriver ner
tankar som
flyger omkring
skönt att få vara
ensam en stund
med stillheten
och tystnaden
älskar att hålla
dem i mina händer
toner av förnöjsamhet
flödar fram
harmoniska mjuka
de gör mig glad
stark tillfreds
så att jag åter kan
möta det som
kommer i min väg




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-08 11:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar Dina tankar.
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP