Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt till Skarsgård

Respekten är borta
då du rappar din låt
du spottar på människor
du borde säga förlåt
arrogant och spydig
du hatar och svär
det märks så tydligt
vilket hjärta du bär!




mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-09 09:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar Din rakhet.
2015-10-09

    ej medlem längre
Bra rutet mare!
2015-10-09

  mare VIP
Till Sten:
Så du menar
att det är okej?!
Din kommentar
tyder på att du
inte bryr dig
om sångens innehåll
Jag är INTE
enig med dig!




2015-10-09

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Its just "showbiz" not him in private person.
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP