Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Israel du klingar som ljuv musik

Israel du klingar som ljuv musik
toner av glädje fyller mitt hjärta
du lyser av mod och stor stolthet
din mark är helig och strålar av glöd
trots din lilla storlek är du stark
det förlovade landet av grönska
glimmar som en stjärna om natten




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-10 17:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det.
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP