Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kärt namn för mig. Bild Google. Jesu Namn i sand. Arkivfoto.


JESU NAMN.


Jesu Namn, Jesu Namn,

fyllt av makt för den som tror.


Namnet som seger innebär.


Jesu Namn, Jesu Namn,

livets skatter däri bor,

Namnet som i mitt hjärta är.


Alla mörkrets myndigheter

för det Namnet vika må.


Triumferande vi ropa:

Jesu Namn, halleluja!


Jesu Namn, Jesu Namn

märket på min panna är,

Namnet som jag har vigt mitt liv.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-10 06:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Namnet framför andra namn...
2015-10-12

    Dan Myrbeck
Tack för den här och de andra
bibliska texterna.
2015-10-12

  Bo Himmelsbåge
Jesus, är ett trösterikt namn, som vi får mycket kraft utav!
Han är Livet, Trädet o Växandet
jaa... varandets själva sav...!
2015-10-11

  louisegirl
Ja hans namn lyser starkt <3
Fint skrivet!
2015-10-11

    ej medlem längre
"Märket på min panna".......skall det vara för evigt...
2015-10-10

  anits VIP
Underbart skrivet!
2015-10-10

  mare VIP
Jesus är bäst ;)
2015-10-10

    ej medlem längre
Ja, hans namn lyser för oss och han hör våra böner....
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP