Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt x


telefonen ringer o det var du!!

telefonen ringer

Ja hann inte svara

tar min telefon och ringer upp dig

VARFÖR

 

VARFÖR

Att höra din röst igen

fick min värld att börja gunga

rösten blev darrig

men samtidigt så var det både

skönt, jobbigt, förvirrande

 och alldelse underbart

VARFÖR 

 

VARFÖR

gör du så här

det var du som tog ditt val

ja ville inte det valet du valde

men du valde en annan väg utan mig


VARFÖR



VARFÖR






Fri vers av Nettisch
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-04-23 13:47



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
åh, vännen, jag ser framför mig hur du reagerar.... händer som skakar.
gillar det söta utrycket.. "ja ville inte det valet du valde" *ler*
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch