Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sitter troget och väntar på napp

Ibland verkar det som om
skribenter bara är ute för att fiska
de sitter troget och väntar på napp
de bara älskar när fiskar
hoppar upp och lägger sig
under de skrivna texterna
och bubblar ut en massa fina
snälla fantastiska ljuvliga ord
ju fler fiskar som visar sig
ju större blir deras självkänsla..
så är det så kommer det alltid att vara
vi människor behöver bekräftelse
bli sedda för att känna oss tillfreds
en del verkar behöva mer än andra
och en sak måste man komma ihåg
när man får en fisk-kommentar
får man inte glömma bort att tacka
den ger då den hoppar upp ur vattnet
för att sprida sina bubblande ord




mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-16 09:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det ligger mycket i det Du säger här.
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP