Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggheten borta med vinden

Det går snabbt utför
all trygghet som varit
är borta med vinden
istället blåser kalla
skrämmande hårda
känner dem mot kinden
vart är Sverige på väg
nu gungar det rejält
mycket otäckt som sker
men en sak kan jag göra
det är att blicka upp
jag för mitt land ber!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-10 23:41



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
orden dina berör, instämmer i dessa meningar

varför förgörs vårt underbara land som
en gång en förebild land

helt obegripligt
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP