Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är det jag inte vet

Vad fick jag inte som liten
var blev jag inte sedd
eller var jag som gökungens trut omättlig

Dessa inre krav tillsammans med bekräftelse behov
skymning faller ikapp med temperaturen
Skogen dunstar ut dofter, havets sälta smörjer näsan
vilsen på ängarna rinner tårar när logiken sviktar
självkänslan står frågande på berget
undrar vad jag behöver
hade jag vetat hade du inte frågat

du sitter framför brasan med hett i din kopp
jag litar inte ens på din kärlek utan krav
prestationer är mitt syre som kväver mig
karvar i mig
är jag bara på låtsas för dig, er
Bara fånga mig, låt falla mellan dina bröst
vagga mig och berätta att jag är bekräftad naken som man
som jag






Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-11 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP