Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Massan är större än dina få små diktatursoldater

Diktatur du är min absoluta ovän
du gör allt i din makt för att ta över
människors liv & förminska dem
stänga in dem i syrefattiga rum
bestämma över deras huvuden
kontrollera deras livsmönster
du hatar allt vad frihet står för
du gormar & vrålar ut ditt hat
när människor visar sin avsky
mot dig & dina hemska uppsåt
din järnhand älskar att ta hårda
grepp & släpa iväg de som kallas
obekväma, som arbetar för friheten
det märks att du existerar i mitt land
arbetar febrilt på att jaga hota individer
bara för att de älskar friheten!
en sak ska du veta & det är att
du ska inte tro att du ska vinna
du om någon borde låsas in förevigt
vi som står upp för friheten
vi fightar emot dig dagligen
glöm inte, massan är större
än dina få små diktatursoldater
som du använder i försök att hindra
stoppa oss frihetens människor!
dina lögner kan du sticka upp i
tredje ögat dit solen aldrig når
hatet mot dig växer enormt
inte bara här utan i många
andra länder som älskar
det vackra ordet frihet!








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-11 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP