Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sociala medier på gott & ont fylld av narcissister

Så ofta längtar jag stillheten
långt bort från allt som stör
inget internet som sociala media
är så trött på vad folk gör

Hela tiden ska det visas
vad som händer vad som sker
i längden så otroligt tröttsamt
intresserar mig inte mer

Man kan undra varför detta?
varför vissa alltid hänger ut
sina liv måste ständigt berätta
ingen ände inget slut

Vissa bor jag väldigt nära
men känner avstånd ändå
man umgås mest på internet
mänsklig kontakt svårt att nå

Söker mig bort från allting
den världen tar min energi
uppdateringarna har ingen ände
vissa står då verkligen i

Bekräftelsebehovet ropar
bild på bild, typ se på mig
kommentarer likes förväntas
åh så snygg, jag diggar dig!

Närhet beröring ögonkontakt
verkar försvinna mer & mer
avstånd ett ord som växer
skrämmande det jag ser!

Så många känner ensamhet
när datorn stängs av blir det tyst
nästan som man kan höra en knappnål falla
inget ljud inte ett knyst

Gemenskap med mycket värme
uppleva känslor vara när
bli kramad sedd in real life
en längtan så många bär!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-01 12:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ett sanningens ord.
2022-08-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP