Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pinne nr 3 : Stegpinnarna




på din stege

griper pinne

efter pinne

innan pinne


vad din tå

sedan vågar

har din hand

redan gripit

vad din fot

vågar stå för

har du hållt

med ditt finger


likt tangenter

på pianot

söker stegen

högre lägre


fyra poäng i poker

når hellre hela kåken


klättrar liv

närmre taket

ramlar död

ned från rädslan

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-14 07:34



Bookmark and Share


  Nanna X
Snyggt klättrat :-)
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP