Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Apostlagärningarna 16 THE MESSAGE Bild Google


Paulus och Silas i fängelse.


Mitt i natten satt

Paulus och Silas

i cellen och bad och

sjöng lovsånger till Gud.


De andra fångarna

trodde knappt sina öron.


Då blev det plötsligt

ett kraftigt jordskalv!


Fängelset skakade,

dörrarna gick upp,

och alla fångarna var fria.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-14 21:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket starkt!
2015-10-19

  ResenärGenomLivet VIP
Stark förtröstan...
2015-10-18

  louisegirl
Som en tjuv om natten, kommer hans verk <3
Fint förmedlat!
2015-10-16

    ej medlem längre
Helt fantastiskt å något att bedja om för alla oskyldigt fängslade...
2015-10-15

    ej medlem längre
Styrkan bor i tron.
2015-10-15

    ej medlem längre
Det var andra tider det!
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP