Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Matteus 26 och Markus 14 THE MESSAGE Bild "Sista Nattvarden" av Bohdan Piassecki


Sista lovsången före korsfästelsen.


Därefter sjöng de lovsång

och gick ut till Olivberget.


De sjöng en lovsång

och gick sedan

direkt till Olivberget.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-14 21:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
<3
2015-10-19

    ej medlem längre
Ja, Jesus är stor det borde alla vandrare å sökare få veta! Å vi går ut å förkunnar....
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP