Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Matteus 5 Bild Google


Jordens salt


Jag ska berätta

varför ni är här.


Ni ska vara saltet

som lockar fram

smaken av Gud

på jorden


Om ni tappar sältan

hur ska folk då kunna

känna smaken av Gud?


Då finns det ingen användning för er,

och ni hamnar i soporna.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-10-15 03:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA hanteras varsamt ....
2015-10-19

  ResenärGenomLivet VIP
Viktig uppmaning...saltet behövs...
2015-10-18

  louisegirl
Tänkvärda ord <3
2015-10-16

    ej medlem längre
Salt är båda smak och skydd. Gott.
2015-10-16

  mare VIP
Så sant!
2015-10-15

    ej medlem längre
Ja, saltet har sin mission å vi saltar gärna!
2015-10-15

  Eva Helene VIP
I dig finns sannerligen ingenting menlöst, du har både kryddor och salt i din förkunnelse!
2015-10-15

    Dan Myrbeck
Tänkvärt.

När det gäller bilden, så är det avsaknaden av salt som ger bokstäverna som bildar "salt".
2015-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Saltet ökar törsten.
Så tänker jag.
2015-10-15

    Sven-Erik Sköld
Salt hindrar förruttnelsen, och väldoft, som också kristenheten skall vara, lockar till sig människorna. Tack för raderna! S-E
2015-10-15

  Ljusletaren
Sådan tur att Gud då bor inom oss alla
/ kram
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP