Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolvmyrastaden

Spannmålsförråden sväller sväller sväller
Metropolis, sinnets tillstånd:
allt kommer utifrån
bölden sväller
inifrån

jag såg på Facebook
ett företag som byggt tempel i 1400 år
har ansökt om likvidation
just nu
och jag
har några vita Alstroemeria i en vas
jag köpte dem
för att hylla din skönhet
de har stått i blom i två veckor
sedan vissnar de,
kastas de ut
glömts bort

men ändå:
utsöndrar ledljus
markerar ett hamninlopp
det sista
av relevans


kalla mig orimlig
jag vill skratta åt något
det kan vara ett skämt eller ett allvar
bara det är bara ditt och mitt




Fri vers (Fri form) av Tomas Söderlund
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-16 01:12



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Här fångar du verkligen snyggt :

det gamla i det nya,
det yttre i det inre,
det gemensamma i det isolerade...
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund