Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Handlöst



visst kan man
briljera om kurvor
som rätar ut sig
i all evighet
och visst kan man
briljera om hål
utan botten
men det är när man inser
att handtagen
man söker
inte sitter där de ska
som fallet
inte kommer
som en överraskning
utan snarare
som en befrielse

för så länge fronten
sitter på sin plats
och det som är
bakom likaså
går det att falla
med händer sidan om
och fånga handtag
i flykten




Fri vers av alfa VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2006-04-23 17:57



Bookmark and Share


  Lola
Ha!
Lätt för dig att säga, kanske.
Själv är jag rädd för att slå mig.

Din text är underfundig och väcker tankebanor - det är sådant jag uppskattar. Så, TACK för det!
2006-04-29

  Ms Lovecraft
Mm.. Skrattar bäst som skrattar sist.. Fast den här texten skrattar inte alls.
2006-04-24

  Sanningsägaren VIP
lösa rykten
sätter sig
inte
i
fallstudien
vad ska jag då greppa?
2006-04-23
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén