Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett glas till

Bara ett glas till
jag kan och jag vill
dricka blott ett glas till
jag slutar precis när jag vill
därför tar jag bara ett glas till

Varför då?
för att jag vill
bara ett glas till




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-16 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP