Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats slag

Kan du höra viskningarna i vinden
som bär bud från fjärran land
Blott av en smekning över kinden
väcks känslor och en blodad tand

Att få leva livet som en vagabond
och finna maten till mun ur hand
Med hjälp av tankar och förstånd
resa från nära till fjärran strand

Få lämna det förutsägbaraste liv
till förmån för okänd morgondag
Men skomakare vid läst förbliv
ty vi sägs styras av vardags lag

Dock förblir dina drömmar fria
så fortsätt sök ditt sanna jag
Ingen kan om framtiden sia
Blott låt hjärtat slå nästa slag




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-16 22:35



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Vilken underbar text!
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP