Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett leende

Börja dagen med ett leende
ty livet känns underbart
Ingen av oss är allseende
det är helt uppenbart

Allt blir bättre av ett skratt
även skitstövlars bräkande
Förtärs av ljus som äter natt
ty skrattet förblir läkande

Så lyft bägare i vänners lag
för de ljusaste av stunder
Minns var helande dag
och människans under




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-18 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP