Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litar helt och fullt på dig

Tack Herre att du lyssnar
på mina böner
jag kan vara tjatig
och jag upprepar ofta
men du bryr dig inte
du tycker om då jag ber
jag är beroende av dig
jag bara måste
vet att du har kontrollen
jag litar helt och fullt
på att du leder mig fram
även om jag inte alltid förstår
även om jag inte
får de svar jag förväntar..
du vet bäst!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-19 12:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så har jag det också.
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP