Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svans nr 12 : Portugal

 

 

 

mot foten av glädjen

hänger ett vemod

längs viljors vägs ände

vaskar gamar nya slott

ur rostig oktober-tub

klämmer jag fram april

tar äntligen tripp till gamla drömmarnas Lissabon + Porto

törs så fiskarna stänga

hissen från havet

bävande jord mens aporna öppnar

porten tillbaka

mot framtida land

drar upp din döende spiral

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-19 20:55



Bookmark and Share


  Nanna X
Vasco da Gama... och så Porto på tillbakavägen. Anar fler ordlekar men fattar inte alla.

Boa viágem á Lisboa!
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP