Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trombon nr 10 : Ouvertyr till HöstSpöket

 



Börjar dö idag

guldhjärtad aphjärna snor

glatt min sista sylt




Brinner gravfukt upp

under spöklöv krälande

föds hjortron på nytt

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-20 19:53



Bookmark and Share


  Nanna X
Ett sorglöst spöke? Lär mig du skog att vissna glad...
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP