Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Matteus 6 THE MESSAGE Bild: Lord's Prayer in Syriac Aramaic


Fader vår.


Vår Far i himlen,

visa vem du är.

Gör allting bra;

låt det bli på bästa sätt -

här nere precis som däruppe.

Låt oss leva och få det vi behöver.

Låt oss leva ihop med dig och varandra -

förlåtna och förlåtande.

Skydda oss från oss själva och från Djävulen.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-10-21 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis till välförtjänt placering!
2015-10-26

    ej medlem längre
Fin variant av Fader vår
2015-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Underbar bön...
2015-10-23

  anits VIP
Så fint och annorlunda skrivet!
2015-10-22

  mare VIP
En bön att lita på
2015-10-22

  louisegirl
Jättefint
2015-10-21

    Dan Myrbeck
Intressant version.
2015-10-21

  Eva Helene VIP
En bön som känns helt rätt för mig, så den sparar jag.
2015-10-21

    ej medlem längre
Bönen ger stöd och tröst åt vilsen själ. Tack.

2015-10-21

  Ljusletaren
Fin bön/ kram
2015-10-21

  M M Mannheim VIP
Det var en ny version av Fader vår! Själv fortsätter jag med den gamla för har svårt att memorera nu för tiden. Men bra skrivet skrivet.
2015-10-21

    ej medlem längre
Ja, skydda oss!
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP