Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IKEA mordet får aldrig glömmas

Media förstorar nyheter
och förminskar..
Ikea mordet på en svensk
mor och hennes son
fick inte tillräcklig
uppmärksamhet!
verkar som vissa hemska
händelser är mer viktiga
än andra otäcka sataniska
nu lyser artiklar
om det senaste mordet
ledaren of Sweden
var snabbt på plats
vilket var mycket bra
så ska det vara!
men han la inte så mycket tid energi
på IKEA mordet..




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-23 09:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En undran som jag också bär.
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP