Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som tur är växer skaran som vågar tycka till

Ju mer tid som passerar framträder
negativa händelser förändringar..
människor märker av & det kan inte
etablissemangets anhängare mörklägga
media älskar att göra det på löpande band
medan lilla Svea förfaller mals till sand
berättelse på berättelse kommer ur folks munnar
det är inte positiva nyheter som hörs..
återigen ett stort tack till poeten Ranelid
som vågar ta bladet från mun & säga som det är
han går inte som katten runt het gröt
som de flesta politiker gör dagarna i enda
befriande att höra sanningen uttalas!
lilla Svea som en gång blomstrade
håller på att vissna ner som höstens löv
vi lever i en mörk tid fast solen lyser
fast den vackra svenska sommaren är här
kan man andas oro ångest hos människor..
propagandans dagar håller på att tappa taget
att ljuga folk rätt in i ansiktet håller inte
lögnen är massiv lögnen är mer attraktiv
hos de som bestämmer över våra huvuden
inte konstigt att sanningens talare angrips
poet Ranelid blev så klart angripen för sitt mod
det stora förfallet som pågår på Sveas jord
är så enormt att det är svårt att skriva i ord
att hålla tyst se på är vad de styrande vill
som tur är växer skaran som vågar tycka till









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-25 13:00



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Beskriv "förfallet"! Jag märker det rakt inte. Kanske för att vi lever så skyddat, här i vårt lilla fiskeläge på Listerlandet! Din text berör! monica
2021-07-29

    lydriket
Våra grannländer förundras över Sveriges självskadebeteende och varför flertalet svenska journalister är regimens journalister.
2021-07-27

  Bibbi VIP
"som tur är växer skaran som vågar tycka till"
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP