Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bojkottlistan blir längre och längre

Min bojkottlista blir
bara längre och längre
det är så skönt så befriande
de jag bojkottar ska inte
få min dyrbara tid
eller tro att jag uppskattar
deras påtvingade budskap
sitter hellre på en stubbe i skogen
och lyssnar till naturens ljud
vinden och fåglarnas frihets sång
eller varför inte på en strand
och blicka ut mot horisontens rand
skåda ljusets uppgång och nedgång
i den världen hör jag mycket bra
och intressanta saker!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-30 12:44



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det där med en stubbe i skogen är för mig igenkännande och en retreatplats istället för en parkbänk i stan bland allt oväsen.
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP