Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver inte legitimera dig

Välkomna alla som vill
våra gränser är vidöppna
du behöver inte legitimera dig
det är bara att stiga in..
vi bryr oss inte om att kolla
vilken historik du har
om du suttit i fängelse
för brott av olika slag
eller om du är terrorist
spion eller ISIS krigare
i vårt land ska alla få plats!
våra gränsvakter och poliser
har fått order om att släppa
förbi i stort sätt allt
jag ledaren of Sweden
bryr mig inte om att
lyssna till folkets ilska
jag kör över dem och
tvingar dem betala
för kalaset!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-24 17:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2015-10-24

  Hanna Mari Wallin
det finns en hel del i det du beskriver
men vi ska komma i håg dom människorna som verkligen behöver skydd som flyr för sina liv.

håller med dig om att kontroller måste återinföras. för allas skull

Kram

2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP