Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ MITT HJÄRTAS STRAND


Mycket har hänt
i flödet av förnyelse.
Mitt hjärtas stränder
där jag beskådar horisonten,
lägger mig i varma sanden.
Dyningarnas ljumma vatten
tar mig med
i drömmar och visioner
bort, bara bort,
iväg.

En ström av kärlek
till världens alla hörn
och världar bortanför.
Ett sista tidens flöde,
ett ljus av inre liv
i en svart verklighet.

Sjunger sånger och hymner
jag aldrig sjungit förr.
På toner av berusning
som öppnar min Guds dörr.
Ett rum så fyllt av värme,
övertygelse och frid.
Övergår förstånd
till sanningens tron.

Flöde utav kärlek
av aldrig skådat slag.
Vaknar på mitt hjärtas strand
där jag slumrade till ett tag.
Fick skåda storslagenhet,
mötte frälsningens Gud.
Det var han helt klart,
i min fasta förvissning
jag bara vet.
Hörde din prelud.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-25 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar