Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm och kall - en drömraga

 

Tidig morgon, innan sex

utanför vårt sov-annex

skrek en kvinna, makens ex

 

Vad var det hon ville sjunga?

mina ben var ack så tunga

ville ej ur sängen gunga

 

Jag steg upp, då var hon borta

men på spisen stod en potta

kokade förutan måtta

 

Kanske hade exet varnat?

jag lät elden sakta falna

så att soppan skulle svalna

 

Maken kom, så pigg och fri

sade: kom så åker vi

på en tur till Chamonix!

 

Jag sa: kan du åka skidor?

han sa: det är lugnt, jag glider

sakta nedför bergets sidor

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-27 08:10



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
påminner åter om rimmets kraft att flytta bergsmassiv
i ett enda kliv
tack!
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X