Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt..


jordens korta vackra

 

 

.. det är inte för sent. sommaren dröjde

utan att lämna några märken. efter sol-

bränna och getingstick.

din hand på min mage när rapport

höjer intensiteten. dina vapen har du

lagt bredvid mina fötter. månen ligger

i sin bana. vit.

jag är inte längre rädd. vi är redan här.

redan mer än kroppen rymmer. vi skapar

det fält vi behöver.

alla minuter vi ställde fram. ditt namn

ryms i alla epoker. och gryningar.

där ligger våra kläder i högar på

din fars hallgolv. likt dagsgamla sländor.

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-10-27 21:47



Bookmark and Share


  i af apa
vackert!
2015-11-01

    ej medlem längre
Fängslande läsning,
'jag är inte längre rädd. vi är redan här.
redan mer än kroppen rymmer. vi skapar
det fält vi behöver.
2015-10-30

    ej medlem längre
Behagligt mjukt.
2015-10-29

    Melona
Det är alltid lika underbart och ibland är det förbannat sorgligt, hemskt - att lindas in i din poesi. Men du lyckas alltid, alltid beröra mig och ta mig till nya ställen och på samma gång påpeka och påminna mig själv om livet och bilder, händelser. Tack!
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP