Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medborgargarden är nu nödvändigt

Medborgargarden är redan i verksamhet
men när polis uppmanar att ta till den
då är det riktigt illa ställt med landet!
mitt framför folks ögon pågår raseringar
och de är inte små utan riktigt stora!
hålen blir större och större och större
indragningarna och besparingarna fortsätter
hela landet gungar ikapp med oros vågorna
som ett stort massivt skepp med slagsida
drivs det än hit än dit och bit för bit faller av
om inget drastiskt görs åt situationen
kommer skeppet Svedala att ligga på havets botten




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-28 09:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sant.
2015-10-28

    ej medlem längre
Kan man lite historia så vet man att vasaskeppet tog sig ur hamnen men sänkte sig själv utan att en kula avlossades.

Historien verkar klart upprepa sig och alla klappar fortfarande händerna.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP