Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till styrande politiker!


Ni älskar förstöra mitt fosterland

Ni älskar förstöra mitt fosterland
ni älskar se på då det sker
ingenting görs för att rädda det
ni låter det snabbt falla ner!

Inte har ni så mycket av celler
ingen klokhet eller visdoms ord
ni ska inte styra leda Sverige
ni vill ju bara rasera dess jord!

Jag kan inte förstå era handlingar
men det visar ju klart vilka ni är
ni är avslöjade i ljus och gärningar
gamla Sverige håller ni absolut inte kär!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-28 09:51



Bookmark and Share


  aol
En stark sann text.
2015-11-06

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-10-28

  Rozsi.kovacs

kan bara hålla med det skär i hjärtat
att få bevittna sveriges sönderfall
2015-10-28

  Bibbi VIP
Håller med.
2015-10-28

    ej medlem längre
Tillgången på idioter är större än efterfrågan!

En farlig text och tankar i denna diktatur.
Men starkt och sanningsenligt ordat.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP