Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pappa, jag och Lillebror i en trevlig diskution för 10 år sedan.


Vuxna tror de vet allt

 

 

- Bråka inte om småsaker.

- Vi bråkar inte om småsaker. Vi bråkar om solen.




Övriga genrer av osynlig
Läst 673 gånger
Publicerad 2006-04-24 09:35



Bookmark and Share


  livet
haha, jaru linn, gud vad jag älskar vad barn säger :) det låter i alla fall lite viktigare än min och min storebrors disskution för länge sedan, i fall det hette max donalds eller mc donalds ;p du kan kanske gissa vem som hejade på max donalds? *host*..
den är så härlig!

"Vi bråkar inte om småsaker. Vi bråkar om solen."
den borde fan platsa i en bok.

egentligen borde du ta bort "vuxna tror de vet allt", sätta det som titel och låta det andra stå för sig självt. :)
2006-10-08

    Mejja
*skratt* ja vuxna ibland när de klämmer in sina komentarer...
2006-04-25

  yoyyo
hahhaha :)

klockren
2006-04-24

  Zara VIP
HAHA. ja du vet va djag skrattde åt detta helt underbat!!
=)
2006-04-24
  > Nästa text
< Föregående

osynlig
osynlig