Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=g_Q01zF5Qpg


Svans nr 11 : Ukulele




ukulele

liksom lite kul

in UK ukelele

uppfanns av britter?

ickelunda!

dess strängplockare

gol ursprungligen i Portugal, spelade vidare över Hawaii

likt lekfull loppa

got mixed with dixie

dock drunknade tyst

bland pukor och brass

hamnade undulaten hos

oss genom Hemlige Arne

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-30 01:52



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Huhuhihi!! Skönt kommenterat tack :-) Såvitt jag håller på att fatta dess historik i varje fall...
2015-10-30

  Nanna X
Ukulelens historia, så förbisedd, nu utredd :-) !
2015-10-30
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP