Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De obesjungna

När hjärtan får råda
i förnuftets sinne
Kan man lätt få skåda
i sanningens minne

Ty där ser man sitt jag
i andra för en stund
I andras anletsdrag
formas envars urkund

Slåss man för andra
eller blott sitt eget jag
Vill man evigt vandra
i fördömandets lag

Hjältarna obesjungna
från okända slag
Böjde sig otvungna
för andras morgondag




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-01 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP