Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppen i havets reflektioner

Ta min hand ensamhet,
Led mig till tystnad och stillhet.

Vill inte ett ord höra, ej heller tala.
Inga känslor vill jag känna
Inga tankar vill jag tänka

Kroppen och sinnet blir droppar i en flod.
Floden rinner ut i det kollektiva medvetandets hav.

Det stora blå.
Är inget utan droppar!

Jag tänker, därför finns jag!
Finns jag? Är tanken min?

Är mina hjärtslag en metronom i naturens orkester?
Är min tanke en illusion som Solen förvandlar till ett skådespel?

Vi är en del av naturens symfoni, låt oss hålla takten.
Vi är alla stora skådespelare, låt oss agera!





Fri vers (Fri form) av Goran Tekoshar
Läst 296 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-02 12:57



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra överblick och kreativa tankar om livet i stort.
2015-11-06

  Den lilla tänkande
fin syn på livet <3
2015-11-06

    ej medlem längre
'Förvandla min kropp och mitt sinne till en droppe som flyter längs en flod.
En flod som rinner ut i det kollektiva medvetandets hav.' Vackert!
2015-11-06

  Nannie
fint
2015-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Goran Tekoshar
Goran Tekoshar