Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer än en tanke ...


När natten övergår till dag ...

... lever ännu drömmen
om att en del 
av allt som gått mig förlorat
åter ska kunna börja bli
en del av mitt jag
och mitt liv ...

Kanske det 
mer troligen ej
faktiskt blir så för mig ...

... men det skänker
ett mer hoppfullt perspektiv
vilket kanske stänker
lite startgas
åt livsmotorn ännu en dag
för att orka betvinga
den allom väl kända
livets omöjligheters lag ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-03 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP