Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 av 5


3: En av hundarna

frånvaron gnager
som ringandet i öronen
efter hjärtslagets avbrott.

det finns en ära i det som är
att känna hud igenom de
finmaskiga handskarnas tyg
uppleva gåshudsmosaiken.
Asta, att minnas huden är att dra med handen
över tavlan från barocken,
tjock med färg och detaljkonturer.
de sticker ut som klockor, knappar, spets
munnen vattnas.
du gör mig till
en av Pavlovs hundar när jag minns
äran i att vara nära.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-04 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström