Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en text jag läste en gång. om gud faktiskt.


fotspår i sand.

om jag blundar
så kan jag se dem
 
stegen som jag har tagit
för att nå den här punkten
 
jag kan se fotspåren
i tidens sand
 
hur jag gått
hur jag snubblat
 
över stenar och snäckor
genom vatten oh lera
genom regn och solsken
under åren som gått

jag kan se hur det sträcker sig
långt tillbaka

jag kan nästan minnas
varje steg som jag tagit

varje leende
varje sorgsen tanke
varje lyckliga dag
varje dystra min

alla
alla har de lett mig hit
till den här punkten
till detta ögonblick

och jag är lycklig
och jag vet

om jag kunde
förändra min väg
välja en annan 
där jag tog den här
eller den där
så skulle jag inte ta chansen

jag är lycklig
jag lever

och jag har en lång väg
framför mig
ännu

 

 

© November 2015

 






Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-06 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP