Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Influensa

Jag kanske inte hade helt fel ändå
Det klingar så fint i slutet av berget
Idag vet jag att jag inte kan lägga mig 13.00
Och sätta på radion på högsta volym
Det finns trots allt ett slut på den här influensan




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-06 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP