Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

takdropp

vem har sagt
att inte händer kan sjunga
att fingrar och handflator
inte har en röst

den som påstått det
måste vara okunnig om
hur du smeker
dina händer inte bara sjunger
de smälter även antarktis is




Fri vers av Jess81
Läst 434 gånger
Publicerad 2006-04-24 17:48



Bookmark and Share


  hawkeye
Händer och fingrar som kan sina sak är underbara...
2006-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Jess81