Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hettan är stark

det är klart att vi älskar
     varandra och med, vi
försvinner under eller bland

alla mönster som snirklar sig
     det är hett, fuktigt, vi är i
djungeln, nej i havet, i

åtrån kanske men vi får inte
     glider undan, suddigt, klibbigt
jag vill skrika och bambun

skapar randiga mönster, jag vill
     kyssas, faktiskt, jag insisterar
men aporna har börjat tjattra

och du finns, eller inte men
    hettan är stark, den tropiska; i
anilint, i turkost, i orange och i rött

 

 




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-07 22:58



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Som tagen ur en film med Tarzan och Jane....

Synd att inte aporna har bättre hyfs...
:)
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim