Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stundom flödar tårarna av sorg och smärta inom stilla tyst men omskakande ångestfyllt inför sådant som bara blir fastän det inte någonsin borde ...


En ny morgon - En ny dag ...

... kan bjuda på
nya möjligheter 
vilka är förunnat få ...

Men sedan 
finns det morgonstunder
vilka redan 
under kvällen
och den vakande natten
intet annat lovar ut
än sådant som får oss
att rista i våra grunder
och bara önska
att det snart ska ta slut ...


Då är det få
som har styrka nog
att morgonen till den nya dagen
våga tro på ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-09 03:43



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Välbeskrivet om de svåra utmaningar människan ställs inför!
2015-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP