Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst i en glänta


Sitt tyst i en glänta i skogen
och se hur allt vaknar till.
Sitt som förstenad, still
som ett med riset och ljungen.
Se hur det börjar röra på sig,
hur livet vågar sig närmare dig.

Sitt tyst och bara vänta,
livet och tiden går inte att jaga
och människovärlden är mest att beklaga.
Så sitt bara tyst i din glänta
och håll ögonen öppna för allt,
och läk dina sår du baddat med salt.




Bunden vers (Rim) av Thomas Widemark
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-11-09 16:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är hur bra som helst.
2016-03-02

    sajo
Vilken underbar text att läsa. Naturen är helt magisk. Jag ser gläntan framför mig den du skriver så vackert om.
2016-02-15

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...skönt med denna underbara ro...fint skrivet...
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark