Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det behövs rejält med dollar i kistorna

Mitt fosterland faller som ett korthus
bränderna avlöser varandra
det är idag vardagsmat och efterrätterna
består av rån våldtäkter överfall
och en stort antal skjutningar
mitt fina lilla Sweden ska visst totalförstöras
alla vill ha pengar så vi skattebetalare
arbetar under högt stressigt tempo
för att håva in så mycket som går!
vi lever under hårda sparkrav
därför att utbetalningarna är så höga
landets invånarantal ökar drastisk
så det behövs rejält med dollar i kistorna
undrar hur länge de ska räcka..
en del får mycket andra får lite somliga inget
orättvisorna har ökat dramatiskt
när stollar och dårar till politiker får leda
då blir slutresultatet så här!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-11 09:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lägger ut på nätet.
2015-11-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP