Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luften är tunn på månen


Luften är tunn
på månen

Går där knappast
andas alls

Inte en människa

Gott om plats




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2015-11-10 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST