Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Håll mig

 

 

Håll mig

bara håll mig

låt mig få känna

din värme och kärlek

jag behöver glömma

världen utanför

om så bara

för en liten stund

skänk mig lugn och ro.

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2015-11-14 13:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ps Glömde att säga att fotot är underbart
2015-11-30

  Ljusletaren
Så bra sagt i dessa orons tider och så sant. Mycket bra sagt till och med/kram
2015-11-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
värmebehövandefin
2015-11-21

    ej medlem längre
I enkelhet, känslan som betyder såå mycket!
2015-11-19

  Bo Himmelsbåge
Fin kontemplativ bön till vår Skapare
när Världen känns kall o hård...
Vi får alltid vila ut i hans ömma famn...
2015-11-16

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet i en värld som länns så kall just nu.
2015-11-16

    Dan Myrbeck
Fint och mänskligt behov,
att ge sorgen lite uppskov.
2015-11-16

  Anya VIP
Känner likadant. Svårt att ta in allt hemskt som händer.
2015-11-16

  Chawa VIP
Fin önskan och bön som hela mänskligheten är i stort behov att tar del av...
2015-11-16

  Linda CH VIP
Jättefint skrivet!
2015-11-16

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skön önskan.Ack så aktuell både allmänt
och personligt.Ha en bra dag. TBG.
2015-11-16

  Lars Hedlin
Längtande och fin :)
2015-11-16

  Olof Lagerhorn VIP
Innerligt, kärleksfullt och välskrivet om behovet av trygghet och gemenskap i en svår tid.
2015-11-15

    ej medlem längre
Hjärtans enkel och ljuv önskan.
2015-11-15

  Marianne Räf
Ja, man behöver en famn av trygghet å
värme i världen, som den ser ut, nu.
2015-11-15

  soligajag_1 VIP
Värme och ömhet lindrar från denna värld som befinner sig i oro.
Fin dikt!
2015-11-14

  louisegirl
Underbara ord i en nu så kall värld <3
2015-11-14

  ULJO
Fint förmedlat i vår kalla tillvaro
2015-11-14

    Birgersdotter VIP
Något vi nog är många att skriva under på just nu!!!
2015-11-14

    ej medlem längre
Det var en vacker önskan som vi alla behöver nu!
2015-11-14

    GG
Ibland kan bara närvaron ge så mycket...
2015-11-14

  Palett
Bra formulerat om behovet av en kärleksfull famn att vila i.
2015-11-14

  Robert Jonsson VIP
Dikten förmedlar en uppgiven litenhet. Något som vi nog alla känner från tid till tid.
2015-11-14

    ej medlem längre
Fin tanke i denna sorgens tid!
2015-11-14

    ej medlem längre
Alldeles ljuvlig dikt.
2015-11-14

    ej medlem längre
Frid å fred är vårt motto!
2015-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om kärlekens och värmens stora betydelse!
2015-11-14

  M M Mannheim VIP
Instämmer i din text och de andra kommentatorerna.
2015-11-14

  Eva Helene VIP
Mjuka vackra ord som lägger sig som balsam över oro och sorg.
2015-11-14

  Rise Little One
En vädjan som berör!
2015-11-14

  överlevaren VIP
Fridfullt och varmt!
Gillar textens uppbyggnad!

Bokmärker!
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP