Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har en del att göra men ingen inspiration just idag.


Spöregn och höstmörker.

Eftersom vi inte fått en gnutta snö ännu, så är det mörkt.
Men en mugg kaffe gjorde susen känner jag.
Tittar på alla som skyndar på sina steg hem till värmen och tryggheten.
Dessutom finns solen bakom molnen som vanligt.
Eller hur?




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 206 gånger
Publicerad 2015-11-13 12:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja regn här idag...
Så lyste det rosa...
Det var solens
strålar som färgade
min eftermiddag så
gott... Önskar att Du
en sån e m också
hade fått... Vacker
solis Du hittat!
2015-11-13

  Amari
Ja, solen skulle gärna få flirta lite mer med oss i denna mörka årstid.
Medan vi väntar, kan vi lysa upp tillvaron med att flirta lite mer med varandra kanske...
2015-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP